Om Complement IT

Under flera år har jag samlat på mig erfarenhet och kunskap inom it-branschen. Nu kändes det rätt att äntligen stå på egna ben och starta eget och jag startade upp Complement IT under 2019. 

Om oss

I IT-branschen sedan 1999

Jag startade min karriär inom IT i en litet butiksdataföretag i centrala Stockholm där jag till en början arbetade med reparation och service av datorer och kringutrustningar men även kassaregister.

På den tiden gjorde vi alla reparationer själva och reparerade både skärmar, skrivare och alla typer av datorer. Innan dess hade jag varit anställd på en kontorsmaskinfirma som sålde och servade fax och kopieringsmaskiner från Sharp där jag även jobbade som tekniker på fältet. Jag fick senare mer och mer ansvar då jag både servade våra kunder men också återförsäljare runt om i landet med att utveckla deras kompetens och sålde in nya produkter. En erfarenhet som hjälpt mig  vidare i min IT-karriär.

 

Erfarenhet och kunskap tar mig vidare

På butiksdataföretaget där jag arbetade kom jag sedermera att bistå den IT-ansvarige med driften av vår interna IT. Jag var den som också centraliserade övervakning och uppdatering av antivirusskyddet vi hade. Jag började då också gå ett stort antal kurser och utbildningar inom IT och det har blivit ganska många genom åren.

Företaget utvecklades och jag blev mer och mer självgående och bistod i olika IT-projekt och var ofta på resande fot ute hos våra kunder runt om i landet. Jag hade vid det här laget skaffat mig mycket erfarenhet och det väckte en idé som fick ligga och gro. Jag flyttade sedan till Västervik för att arbeta på ett regionalt IT-företag med lokalt kontor i Västervik. När jag blev uppsagd från den tjänsten gjorde jag slag i saken och startade äntligen upp mitt företag.

 

Ett nytt kapitel

Nu var det dags och jag fick, som många andra, mycket god hjälp av Västervik Framåt. Jag gick bland annat en starta eget kurs vilket jag verkligen kan rekommendera!

Så här är jag nu, utvecklar och driver mitt eget företag vilket känns helt underbart!

Och resan har bara börjat!

IT-expertisområden

års erfarenhet

Nöjda kunder

Förtroende

Varför ska du välja oss?

Eftersom jag utgår från centrala Västervik så kan jag med kort varsel hjälpa både privatpersoner och företag med adekvat hjälp. Då jag själv tar alla beslut så kan jag därmed styra upp så att kunder med akuta problem får förtur tack vara en nära relation med mina kunder.

Fördelen jag har är att jag också hunnit skaffa mig inte bara en bred kompetens utan också en djupare kompetens inom flera områden vilket gör att jag vanligtvis inte är så beroende av att ta in dyra externa konsulter och tack vara de kontaktnät jag samlat ihop genom åren också lyckats få otroligt bra priser från mina leverantörer (storkundsrabatt) som jag haft kontakt med i många år vilket såklart även gagnar mina kunder.

Eftersom jag så många år arbetade inom butiksdatabrancshen så anser jag att jag förhoppningsvis ska kunna vara till god hjälp till alla butiker som huserar runt om i kommunen. Jag samarbetar även gärna med kundernas centrala IT-funktion och kan fungera som en lokal hjälp i Västervik med omnejd.

Jag kan även hålla relativt låga priser tack vara alla goda kontakter och ett effektivt arbetssätt!

Varmt Välkomna till Complement IT!

Snabb service

Enkla kommunikationsvägar

Bred kompetens

Bra priser

Stort kontaktnät

Datorkomponenter
Kontakt