Vad säger kunderna?

Det viktigaste för mig är att mina kunder får den hjälp och service de förväntar sig. Läs några referenser från mina kunder. 

REFERENSER

Referenser från kunder

Vi på Svensk Fastighetsförmedling har anlitat Stefan Larsson sedan en tid tillbaka och vi är väldigt nöjda med hans snabba och proffsiga service. Han har hjälp oss med allt från datorservice, rensning och effektivisering av datorer samt inköp. Vi hade länge sökt efter en tekniker i närområdet för att ha möjligheten att få snabb och personlig hjälp vid behov och vi är glada att vi hittade Stefan!

Christin Wahlman

Svensk fastighetsförmedling

 Har vid två tillfällen anlitat Stefan Larsson och hans företag för att installera radiolänkar mellan olika fastigheter. Har på så sätt sluppit gräva ner långa internet kablar (med eventuella kapacitetsförluster) mellan husen. Detta för att få ett väl fungerande Wi-Fi i alla på fastigheten liggande hus. Stefan har varit mycket service minded och gjort ett snabbt och välgjort arbete. Installationen har fungerat över förväntan och vi är mycket nöjda. Jag kommer vid behov att åter anlita Stefan.

Kenneth Hardy Axelsson

Västervik

Vi anlitade Stefan på Complement IT då vi blev tipsade av en god vän!

Vi hade problem med att kortterminalerna inte fungerade som de skulle och vi hade även dålig täckning med vårat WiFi nät och dessutom en föråldrad dator som inte längre fungerade som den skulle! Utöver det hade vi även flera olika Internet-abonnemang till våra två byggnader som fördyrade vår vardag.

Det resulterade i ett helt nytt nätverk och att han även såg till att alla byggnader fick samma nätverk vilket gav oss möjligheten att säga upp onödiga abonnemang och därmed kostnader! Han såg också till att sätta upp ett helt nytt WiFi nät inkluderat ett separat gäst-nät till våra kunder! Äntligen fungerade allt som vi hade hoppats på!

Vi är mycket nöjd med hans insatser och rekommenderar honom varmt då han både är en skicklig men även en mycket noggrann It-tekniker och dessutom otroligt trevlig!

Anette Hjalmarsson

Tindered Lantkök

Kontakt